- اطلاعات فنی
- خصوصیات
- نظرات کاربران
- آگهی های مرتبط
- بررسی ها
مشخصات اصلی
نام برند : PIONEER - پایونیر
نام کالا : PIONEER GM-6500F
محصول کشور: محل طراحی و توسعه . الزاماً کشور سازنده نمیباشد.
مشخصات ظاهری
وزن: ملاک وزنی است که در دفترچه کالا قیدشده است.
مشخصات توان خروجی به RMS فول رنج
در 4 اهم: توان RMS ، توان میانگینی است که آمپلیفایر میتواند بهصورت پیوسته و بدون بروز مشکلی آن را در خروجی خود تأمین کند یا اسپیکری را راهاندازی کند . این توان برای تأمین دامنه فرکانسی شنیداری بین 20 تا 20000 کیلوهرتز آمادهشده است و بهاصطلاح فول رنج فرکانسی را پشتیبانی میکند. اگر اهم بندی درایور یا اسپیکر شما 4 اهمی باشد (مراجعه به دفترچه راهنمای اسپیکر) ، این توان همان مقداری است که از طریق این آمپلیفایر در حالت 4 اهمی به اسپیکر شما خواهد رسید.
در 2 اهم: توان RMS ، توان میانگینی است که آمپلیفایر میتواند بهصورت پیوسته و بدون بروز مشکلی آن را در خروجی خود تأمین کند یا اسپیکری را راهاندازی کند . این توان برای تأمین دامنه فرکانسی شنیداری بین 20 تا 20000 کیلوهرتز آمادهشده است و بهاصطلاح فول رنج فرکانسی را پشتیبانی میکند. اگر اهم بندی درایور یا اسپیکر شما 2 اهمی باشد (مراجعه به دفترچه راهنمای اسپیکر) ، این توان همان مقداری است که از طریق این آمپلیفایر در حالت 2 اهمی به اسپیکر شما خواهد رسید.
در 1 اهم: توان RMS ، توان میانگینی است که آمپلیفایر میتواند بهصورت پیوسته و بدون بروز مشکلی آن را در خروجی خود تأمین کند یا اسپیکری را راهاندازی کند . این توان برای تأمین دامنه فرکانسی شنیداری بین 20 تا 20000 کیلوهرتز آمادهشده است و بهاصطلاح فول رنج فرکانسی را پشتیبانی میکند. اگر اهم بندی درایور یا اسپیکر شما 1 اهمی باشد (مراجعه به دفترچه راهنمای اسپیکر) ، این توان همان مقداری است که از طریق این آمپلیفایر در حالت 1 اهمی به اسپیکر شما خواهد رسید.
مشخصات توان خروجی به RMS سابووفر
در 4 اهم: توان RMS ، توان میانگینی است که آمپلیفایر میتواند بهصورت پیوسته و بدون بروز مشکلی آن را در خروجی خود تأمین کند یا اسپیکری را راهاندازی کند . این نوع توان مختص استفاده برای سابووفر میباشد و بهاصطلاح فول رنج نمیباشد و با فیلترهای آمپلیفایر دامنه آن محدودشده است.اگر اهم بندی سابووفر شما 4 اهمی باشد (مراجعه به دفترچه راهنمای سابووفر) ، این توان همان مقداری است که از طریق این آمپلیفایر در حالت 4 اهمی به ساب شما خواهد رسید.
در 2 اهم: توان RMS ، توان میانگینی است که آمپلیفایر میتواند بهصورت پیوسته و بدون بروز مشکلی آن را در خروجی خود تأمین کند یا اسپیکری را راهاندازی کند . این نوع توان مختص استفاده برای سابووفر میباشد و بهاصطلاح فول رنج نمیباشد و با فیلترهای آمپلیفایر دامنه آن محدودشده است.اگر اهم بندی سابووفر شما 2 اهمی باشد (مراجعه به دفترچه راهنمای سابووفر) ، این توان همان مقداری است که از طریق این آمپلیفایر در حالت 2 اهمی به ساب شما خواهد رسید.
در 1 اهم: توان RMS ، توان میانگینی است که آمپلیفایر میتواند بهصورت پیوسته و بدون بروز مشکلی آن را در خروجی خود تأمین کند یا اسپیکری را راهاندازی کند . این نوع توان مختص استفاده برای سابووفر میباشد و بهاصطلاح فول رنج نمیباشد و با فیلترهای آمپلیفایر دامنه آن محدودشده است.اگر اهم بندی سابووفر شما 1 اهمی باشد (مراجعه به دفترچه راهنمای سابووفر) ، این توان همان مقداری است که از طریق این آمپلیفایر در حالت 1 اهمی به ساب شما خواهد رسید.
مشخصات فنی
کلاس آمپلیفایر: "آمپلیفایر قطعهای است که وظیفه تبدیل و افزایش توان سیگنال کوچک ورودی از پخش را بدون اعمال هیچ تغییر دیگری به سیگنال تقویتشده را دارا میباشد. آمپلیفایرها روشهای متنوعی برای این تبدیل دارند. که منجر به ایجاد کلاسبندیهای مختلف برای آنها میشود اساس اختلاف برمیگردد به نحوه تقویت کردن سیگنال.
کلاس A : در کلاس A کل 360 درجه بازه سیگنال ورودی از Peak to peak تقویت میشود.
مزایا : صدا کاملاً موزیکال
معایب: بازده پایین کمتر از 30 درصد و ایجاد گرمای زیاد
کلاس AB : ترکیبی از کلاس A و B میباشند.
مزایا: کیفیتی نزدیک به آمپلیفایرهای کلاس A و بازدهی نزدیک به آمپلیفایرهای کلاس B دارد.
معایب: بازدهی بین 40 تا60 درصد . برای توان پردازشی بالای 1 کیلووات مناسب نیستند.
کلاس D: آمپلیفایری با مدار سوئیچینگ هست. مدارشان دارای ترانزیستور است که یا روشن هستند یا خاموش.وقتی ترانزیستور روشن است ْهیچ ولتاژی از آن عبور نمیکند و برعکس. برای همین این آمپلیفایرها ارزش صدایی قابل قبولی دارند و امروزه بسیار پیشرفت کردهاند و نمونههایی موجود هستند که با آمپ های کلاس A رقابت میکنند. ولی کاربرد بیشتر آنها برای سابووفرها میباشد.
مزایا:مصرف بسیار پایین. بازدهی حدود 90 درصد
معایب: مدارهای پیچیدهای دارند .
آمپلیفایرهای دیگری در کلاسهای دیگر مانند AD , SQ ,FD ,BR و غیره هستند که ترکیبی از کلاسهای دیگر هستند و سازندهها با طراحیهای خاص خود تغییراتی در مدار آنها به وجود آورده و آنها را بهینه نمودهاند. "
تعداد کانال: بهطورمعمول هر کانال آمپلیفایر توان لازم برای راهاندازی یک اسپیکر را با یک خروجی مثبت و منفی تأمین میکند. انواع مختلفی از آمپلیفایرها با امکانات متنوع وجود دارند . آمپلیفایرهای مونو بهعنوان نمونههایی از آمپ های یک کانالی شناخته میشوند که برای راهاندازی یک یا چند سابووفر طراحیشدهاند. این آمپلیفایرها گاها در نمونههایی باقدرت های بسیار بالا برای مقاصد مسابقهای نیز ساخته میشوند. در سمت دیگر آمپلیفایرهای چندکاناله میتوانند چند اسپیکر را بهطور همزمان راهاندازی کنند. نمونههای دو کانال و چهار کانال بسته به توانشان ،میتوانند اسپیکرها و ساب های کمتوان را راهاندازی کنند. گاها آمپلیفایرهای 5 یا 6 حتی 7 کانال نیز مشاهده میشود که برای راهاندازی همزمان اسپیکرها و سابووفرها طراحیشدهاند. این آمپلیفایرها کلاسهای مختلفی را بهطور همزمان در خود جا دادهاند که مصرفکنندگان بسته به نیازشان میتوانند از آنها استفاده کنند.
بزرگترین سایز کابل ورودی: بزرگترین سایز سیم یا کابلی که قادر به قرارگیری داخل ترمینال مثبت برق آمپلیفایر میباشد. لازم به ذکر است که واحد کابلها در این قسمت بر اساس "گیج" میباشد و هرچه این عدد کمتر باشد ضخامت آن کابل بیشتر است. بهطور مثال ضخامت کابلی با مقدار گیج 4 از کابلی با مقدار گیج 2 کمتر است. و کابلهای با گیج کمتر میتوانند آمپر و جریان بیشتری را از خود عبور دهند.
THD: THD مخفف عبارت Total Harmonic Distortion میباشد . که نشاندهنده میزان تغییرات در هارمونی محتوای سیگنال تقویتشده توسط آمپلیفایر میباشد . هر چه این عدد کمتر باشد نشاندهنده دقت بالاتر آمپلیفایر میباشد . لازم به ذکر است که THD کمتر از 0.1% قابلشنیدن نمیباشد !
Speaker Level Inputs: این ورودی به شما این امکان را میدهد تا برای دریافت سیگنال صوتی بجای استفاده از کابلهای RCA آن را مستقیماً از سیم اسپیکر بگیرید . عمده مزیت این روش برای دستگاههای OEM و پخشهای فابریک خودروها میباشد که خروجی RCA برای اتصال به آمپلیفایر ندارند.
PreAmp Outputs: آمپلیفایرها معمولاً برای دریافت سیگنالهای صوتی از پخش به آمپلیفایر به خروجیهای RCA مجهز هستند . Preamp در آمپلیفایرها این امکان را فراهم میکند تا بتوان چندین آمپلیفایر را به یکدیگر متصل نمود. مزیت این روش این است که شما فقط به جفت کابل RCA از پخش تا آمپ و یک جفت کابل RCA دیگر مابین دو آمپ نیاز دارید.
کراس اوور داخلی: "Built-in Crissover یا کراس آور داخلی : کراس آوور درواقع نوعی سیستم فیلتراسیون میباشد که تنها به فرکانسهایی مشخص امکان عبور میدهد.
یک فیلتر پایین گذر (Low-Pass Filter) که با مخفف LP نمایش داده میشود ، تنها اجازه میدهد تا فرکانسهایی کمتر از مقداری که تعیین کردهاید عبور کند که این فیلتر بیشتر مناسب سابووفرها میباشد.
یک فیلتر بالا گذر (High-Pass Filter) که با مخفف HP نمایش داده میشود ،تنها اجازه عبور فرکانسهای بالاتر از مقداری که تعیین کردهاید را میدهد که بهطورمعمول برای اسپیکرها استفاده میشود. بهطور مثال اجرای فرکانسهای بالای 100 هرتز برای سابووفرها مناسب نمیباشد پس آن را با فیلتر LP=100hz فیلتر میکنند تا سابووفر فرکانسهای بالای 100 هرتز را اجرا نکند.
وقتیکه یک کراس آوور بر روی عبارت Full قرار دارد نشاندهنده این است که هیچ فیلتری اعمال نشده است و کل دامنه فرکانسی ورودی توسط آمپلیفایر تقویت و به اسپیکرها میرسد. فیلتراسیون بسیار مناسب میباشد زیرا ورود فرکانسهای نامناسب به یک اسپیکر میتواند به آن آسیبهای جدی وارد کند که دراینبین تویترها بسیار آسیبپذیر هستند.
"
فرکانس کراس اوور پایین گذر: Low -Pass CrossOver Frequency : یا فرکانس کراس آوور پایین گذر معمولاً برای راهاندازی سابووفرها استفاده میشود که مقدار میتواند ثابت یا قابل تنظیم باشد. یک کراس آوور پایین گذر به شما اجازه میدهد تا یک مقدار مشخصی را تعیین کنید تا فرکانسهای پایین آن امکان عبور داشته باشند و فرکانسهای بالای آن با نهایت شیب قابلدسترس آمپلیفایر تعدیل شود. شیب تعدیل بر واحد dB/Octave اندازهگیری میشود .
فیلتر سابسونیک: Subsonic Filter : به شما این امکان را میدهد تا فرکانسهای خیلی پایین را که دارای دامنه حرکتی زیاد با xmax بالا هستند و به سابووفر آسیب میرسانند را فیلتر کنید. مثلاً میتوانید تعیین کنید فرکانسهای زیر 30 هرتز به ساب نرسد.
نرخ سیگنال به نویز: Signal-to-Noise Ratio : یک روش سنجش میزان توان سیگنال صوتی در مقایسه با میزان توان نویز موجود در سیگنال است و واحد آن دسیبل میباشد. هرچه این مقدار بیشتر باشد کیفیت صدا بهتر خواهد بود.
کنترل بیس: Bass Remote :با این وسیله که معمولاً همراه آمپلیفایرها ارائه میشوند، شما میتوانید میزان لول بیس را از داخل ماشین کنترل کنید.
فن خنک کننده: برای خنک کردن آمپلیفایرهایی که گرمای زیادی تولید میکنند بهترین راه استفاده از فنهای خنککن میباشد. این فنها کمک میکنند تا دمای کاری آمپلیفایر ثابت بماند و گرم شدن بیشازحد آمپلیفایر جلوگیری میکند. وجود یا عدم وجود این فنها ملاکی برای خوب یا بد بودن آمپلیفایر نمیباشد !
فیوز: تعداد و ظرفیت فیوزی که برای محافظت آمپلیفایر در مقابل اتصالات کوتاه در نظر گرفتهشده. دقت شود در صورت سوختن فیوز حتماً با نمونه مشابه جایگزین شود و از اتصال بهوسیله سیم جدا خودداری شود.
استاندارد CEA-2006: معمولاً آمپلیفایرها برای اخذ برخی استانداردهای عمومی تحت تست و آزمون قرار میگیرند. اگر آمپلیفایری آن استاندارد را داشته باشد شما میتوانید اطمینان خاطر داشته باشید که آمپلیفایری که در اختیاردارید قادر به تولید میزان توان ثبتشده تحت آن استاندارد را دارد. در استاندارد CEA-2006 معمولاً آیتمهای توان RMS و نرخ سیگنال به نویز بررسی میشود. ندارد
“اطلاعاتی موجود نمی باشد“
“اطلاعاتی موجود نمی باشد“
“اطلاعاتی موجود نمی باشد“
برای گداشتن نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید.